Bruxelles-Ville: la majorité s’engage à développer une salle de consommation de drogues à moindre risque

Onze verontschuldigingen, dit bericht is alleen beschikbaar in Frans. Voor het gemak van de kijker, is de inhoud hieronder weergegeven in de alternatieve taal. Je kunt klikken op de link om naar de actieve taal over te schakelen.

Dans son programme de politique générale, la majorité politique en charge de la Ville de Bruxelles de 2018 à 2024 s’engage à développer une salle de consommation de drogues à moindre risque (scmr), des bornes d’accès au matériel stérile d’injections, des actions en milieu festif, davantage de travail en bas seuil.

Twitter Facebook Google+ LinkedIn Pinterest Scoop.it Email

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.