‘Wie de drugmarkt terugpakt van de criminelen, die is tough on crime’ (Apache)

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

In zijn nieuwe boek Beleid op speed – Hoe de drugsoorlog alle zin voor rede versmoort – vertelt hoofdcommissaris van politie Peter Muyshondt geen nieuwe, maar wel een ongemakkelijke waarheid, namelijk dat de inmiddels 45-jaar oude drugsoorlog gefaald heeft en dat we dringend een nieuwe aanpak nodig hebben. Hij heeft daar zelfs een suggestie voor: legaliseer de hele handel en pak de drugmarkt terug van de criminelen. Dat is tough on crime.

Lees meer: ‘Wie de drugmarkt terugpakt van de criminelen, die is tough on crime’ (Apache)

Press release

 

Twitter Facebook Google+ LinkedIn Pinterest Scoop.it Email