Twee spuitruimtes voor drugsverslaafden in de stad: ‘Perfect complementair’ (Bruzz)

Sorry, this entry is only available in Dutch.

“De spuitruimte die Brussel-Stad weldra opent, is perfect complementair met het veel grootser opgevatte gewestelijk centrum voor druggebruikers dat tegen 2025 open moet gaan aan de Havenlaan,” zegt Bruno Valkeneers, woordvoerder van Transit, de vzw die zich ontfermt over drugverslaafden en die het centrum straks zal runnen.

Terwijl er in heel Europa ondertussen al zo’n honderd gebruikersruimtes voor drugverslaafden zijn, telt ons land er één: in Luik. In Brussel is er niets. Maar daar komt de komende jaren verandering in. Het Gewest plant een geïntegreerd centrum voor druggebruikers aan de Havenlaan.

(…)

Bron / lees meer : Twee spuitruimtes voor drugsverslaafden in de stad: ‘Perfect complementair’ (Bruzz, 04/02/2020)

Twitter Facebook LinkedIn Pinterest Email